food preservation guide

Por Jideon Marques

Código do livro: 616750

Categorias

Métodos, Faça Você Mesmo, Culinária, Casa E Lar

Compartilhe este livro
Esta página foi vista 293 vezes desde 22/11/2023
Versão
ebook
€ 16,86
Leia em Pensática
Valor total:
€ 16,86
* Não inclui IVA.
Este livro pode estar à venda em:

Sinopse

In this highly illustrated book, experienced cookery teacher, Lindy Wildsmith, details everything you need to know about preserving fruit, vegetables, fish, meat and game, with useful tips and mouth-watering recipes. No matter how new you are to the craft, your everyday eating can be enhanced with unforgettable flavours. Basic techniques such as sterilization, pasteurisation and preserving methods are described, as are the potential pitfalls and helpful rescue techniques should things go wrong. Master recipes with clear step-by-step instructions, followed by suggested variations to help you experiment with your favourite flavours, and learn how to match spices, aromatics, herbs and drinks to the right fruit, vegetable, meat or fish.

Características

Número de páginas 505
Edição 1 (2023)
Idioma Português

Tem algo a reclamar sobre este livro? Envie um email para [email protected]

Publicações relacionadas
Impresso
de € 7,08
€ 5,08
Ebook
€ 5,22
Impresso
de € 8,15
€ 6,15
Impresso
de € 7,42
€ 5,42
Impresso
de € 8,74
€ 6,74
Impresso
de € 6,71
€ 4,71
Impresso
de € 8,91
€ 6,91
Ebook
€ 3,84
Impresso
de € 11,29
€ 9,29
Impresso
de € 7,94
€ 5,94
Impresso
de € 6,67
€ 4,67
Comentários

Faça o login deixe o seu comentário sobre o livro.

0 comentários